Expertpanel
Stephanie Geelen

Stephanie Geelen

Directeur Marketing Communicatie Central Western Europe Division ROCKWOOL @ Rockwool

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Stephanie Geelen is als Directeur Marketing Communicatie bij Rockwool verantwoordelijk voor de Beneluxlanden, Duitsland en Oostenrijk.

In haar 24-jarige carriere heeft ze diverse functies bekleed in marketing, sales en product management. Ze heeft ervaring in 3 verschillende branches (papierindustrie, audiovisuele industrie) en is sinds 7 jaar werkzaam in de bouwbranche bij ROCKWOOL. Haar passie ligt in de B-to-B omgeving  en daarbinnen het leggen van verbinding tussen sales en marketingprocessen met het doel  succesvol te zijn in een steeds uitdagendere marktomgeving.

Stephanie heeft ervaring in het opzetten en uitvoeren van onder andere  internationaal marktonderzoek,  business plannen,  klantentevredenheidsonderzoek, campagnes, productinstroducties en het opzetten van kennis seminars.

Marktontwikkelingen  laten zien dat een digitale marktbenadering  in volle opmars is en in de bouwbranche denken marktpartijen na over hun digitale strategie voor de toekomst. In deze vraagstukken maar ook in andere marketingvraagstukken kan Stephanie een sparringspartner zijn of discussies begeleiden.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up